Beoordelingen

8,2
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,7
Comfort
8,3
Locatie accommodatie
9,0
Faciliteiten
7,9
Personeel
7,6
Waar voor uw geld
7,4

Beoordelingen

    Els van Geel
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    3 september 2017

    Daar ga ik zeker nog eens terug naar toe!

    Er was niets wat niet goed was.
    Schoon en ruim opgezet. Prachtig uitzicht over het meer. Hele goede bedden . Alles voorhanden. Zowel in het appartement als daarbuiten. Eigen strandje, winkel en restaurants op loopafstand.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    26 augustus 2017
    Gastvrijheid/ service. Het bed kraakte
    Patio en keuken
    Eric
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    14 augustus 2017

    Mooi ruim appartement in matig onderhouden accomodatie

    - weinig aandacht voor de gasten - itt tot het appartement was het gebouw matig onderhouden - vuilnisopslag volledig in het zicht - rommelige ontvangst ruimte waarin oa de fiets vd eigenaar stond - de tuin/speelruimte is ruim maar slecht onderhouden - ook de tuin en het strandje aan het meer zijn slecht onderhouden
    Het uitzicht is prachtig en het appartement is netjes en ruim met een groot balkon.
    Roel
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    11 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jillis
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    31 juli 2017

    Prima vakantie adres aan een heerlijk meer!

    Drie nachten geweest. Bij aankomst was alles heerlijk schoon. Tussentijds is er niet schoon gemaakt.Zou fijn zijn geweest!
    Studio was ruim en schoon. Mooi uitzicht op de Ossachersee. Eigen strand toegang.Prima vakantieadres!
    R.J.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    1 november 2016

    Een goed en rustig verblijf.

    Mijn vermoeden was dat ik in het Ossiachersee appartement zou zitten. En wel die vlak aan het water. Alleen ik zat in de andere. Dat viel een beetje tegen.
    De locatie daar. Het appartement.
    Jan
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    7 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    catharina
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    22 augustus 2016
    vriendelijkheid.
    prachtige ligging aan het meer.
    Riet
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    10 augustus 2016

    Mooi en ruim appartement

    Een mooi en ruim appartement, tijdens hete dagen was het appartement heerlijk koel!
    Hendrik
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    9 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marita
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    3 augustus 2016
    niets
    ruimte in het appartement
    M.P.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    7 juli 2016

    Rustige uitvalsbasis voor fietsen

    De gastvrijheid van de eigenaar. Direct na boeking werd geïncasseerd en het restant moesten wij direct bij aankomst voldoen, daarvoor kwam de eigenaar je opzoeken met een mobiel pinapparaat. Dit gaf een slecht gevoel bij aanvang. Ook de eigenaar was niet op vaste tijdstippen voor de gasten op de receptie, dan moest je aanbellen en kwam de eigenaar soms in ondergoed of handdoek je te woord staan.
    Rustige locatie dicht bij het meer, goede fiets mogelijkheden, schoon water op het oog in het meer.
    Jan
    cz

    Beoordelingsscore

    9,2
    8 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    it

    Beoordelingsscore

    8,5
    15 oktober 2016

    Lake side relax

    The fact I was charged €9 cleaning cost. I could understand the surcharge if I was staying for a week with my family. But I arrived late at night, never used the kitchen and left next day so I really think they should change their policy
    Wonderful position on Lake Ossiacher
    bg

    Beoordelingsscore

    7,1
    30 augustus 2016

    Mind the cleaning fee

    Every day you spend there incurs a 9 EUR fee for cleaning the place after you leave. That is in the fine print and it's not included in booking.com offer. Weird and annoying.
    Andrea
    hu

    Beoordelingsscore

    8,3
    10 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.